Videograaf en fotograaf bruiloft

Zoeken jullie en videograaf én fotograaf voor jullie bruiloft? Wij maken jullie onvergetelijke bruiloft écht onvergetelijk.

Videograaf en fotograaf pakket voor jullie bruiloft

Een bruiloft is een van de mooiste en meest memorabele dagen in je leven. Het vastleggen van die unieke momenten, de emoties en de sfeer is van onschatbare waarde. Bij Trouwfilms by Geert & Meg begrijpen we dat iedere bruiloft bijzonder is. Daarom bieden we een compleet pakket waarin zowel videografie als fotografie wordt gecombineerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van meerdere professionals; wij zorgen ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd op foto én video.

Altijd inclusief drone-beelden!

Waarom kies je voor zowel een videograaf en fotograaf op jullie bruiloft?

Bij ons draait het om passie, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Wij leggen jullie bruiloft vast op foto én video zoals die écht was: vol emoties, liefde en puur geluk.

Cinematische trouwfilm

Wij maken een echte cinematische trouwfilm van jullie bruiloft. Met aandacht voor details, vloeiende overgangen en perfect geplaatste muziek, creëren we een trouwfilm die jullie verhaal vertelt zoals het echt is: vol liefde, vreugde en emotie.

Prachtige trouwfoto's

Niet zomaar trouwfoto's maar een unieke fotorapportage van jullie bijzondere dag, vol emoties, liefde en puur geluk. Alle foto's zijn in hoge kwaliteit en worden prachtig nabewerkt, zodat ze precies bij jullie stijl passen.

Op elkaar ingespeeld

We hebben jarenlange ervaring in het samen vastleggen van bruiloften als videograaf en fotograaf, en zijn daardoor erg goed op elkaar ingespeeld. Geen fotograaf die voor de camera van de videograaf langsloopt of andersom.

Trouwfilm - Aniek & Arnaud

Het beste van twee werelden

Waarom zou je kiezen tussen een videograaf of fotograaf als je het beste van beide kunt hebben? Ons videograaf en fotograaf bruiloft pakket biedt je de perfecte combinatie van beide werelden. Wij leggen de subtiele emoties vast op video, van de nerveuze glimlach voor de ceremonie tot de vreugde tijdens de eerste dans. Tegelijkertijd zorgen we voor prachtige foto’s die de details en momenten van jullie dag vereeuwigen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we onopvallend kunnen werken en toch ieder belangrijk moment vast kunnen leggen.

Jullie verhaal op film en foto

Elke bruiloft heeft een eigen verhaal. Met ons pakket zorgen we ervoor dat dat verhaal op de mooiste manier wordt verteld, zowel visueel als auditief. We werken met hoogwaardige apparatuur en creatieve technieken om beelden te schieten die je terugbrengen naar dat ene moment, die ene lach, die ene traan. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een groot feest, wij passen onze stijl aan naar jullie wensen en de sfeer van de dag.

 

Compilatie trouwfilms

01

Neem contact op

Leuk dat jullie interesse hebben in een trouwfilm! We gaan met alle liefde voor jullie aan het werk. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.

02

Kennismaking

Het lijkt ons leuk om jullie te leren kennen. Tijdens een (online) kennismaking bespreken we de mogelijkheden en jullie specifieke wensen.

03

De bruiloft

Door de juiste voorbereiding weten we precies wat ons te doen staat. Tijdens jullie bruiloft houden we ons zoveel mogelijk op de achtergrond.

04

Jullie trouwfilm

Wij sturen jullie de cinematische trouwfilm op. Zijn er dingen die jullie graag anders zien? Dan passen we dat natuurlijk voor jullie aan.

01

Neem contact op

Leuk dat jullie interesse hebben in een videograaf en fotograaf pakket! Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.

03

De bruiloft

Door de juiste voorbereiding weten we precies wat ons te doen staat. Tijdens jullie bruiloft houden we ons zoveel mogelijk op de achtergrond.

02

Kennismaking

Het lijkt ons leuk om jullie te leren kennen. Tijdens een (online) kennismaking bespreken we de mogelijkheden en jullie specifieke wensen.

04

Jullie film en foto's

Wij sturen jullie de trouwfilm en foto's op. Zijn er dingen die jullie graag anders zien? Dan passen we dat natuurlijk voor jullie aan.

Videografie en fotografie pakket op maat

Ons videograaf en fotograaf bruiloft pakket is flexibel en wordt volledig afgestemd op jullie behoeften. Wij begrijpen dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Of je nu een korte reportage wilt of een uitgebreide vastlegging van de hele dag, wij passen ons aan.

Pakket 1:

Film & foto basis
  • 1 videograaf de hele dag aanwezig
  • 1 fotograaf de hele dag aanwezig
  • Drone beelden inclusief
  • Kennismakingsgesprekken
  • Teaser film binnen 1 week (± 1 min)
  • Cinematische film (5-7 min)
  • x
  • Same-day foto preview (10-20)
  • Uitgebreide fotoselectie (500-1000)
  • Kleurcorrectie & nabewerking
  • Reiskosten inclusief

Pakket 2:

Film & foto plus
  • 1 videograaf de hele dag aanwezig
  • 1 fotograaf de hele dag aanwezig
  • Drone beelden inclusief
  • Kennismakingsgesprekken
  • Teaser film binnen 1 week (± 1 min)
  • Cinematische film (5-7 min)
  • Documentaire film (20-30 min)
  • Same-day foto preview (10-20)
  • Uitgebreide fotoselectie (500-1000)
  • Kleurcorrectie & nabewerking
  • Reiskosten inclusief

Pakket 3:

Pakket op maat
  • 1 of 2 videografen de hele dag aanwezig
  • 1 of 2 fotografen de hele dag aanwezig
  • Drone beelden inclusief
  • Kennismakingsgesprekken
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
  • Kleurcorrectie & nabewerking
  • Reiskosten inclusief

Extra opties

Drone beelden

Love is in the air. Geeft gegarandeerd extra 'wauw' effect.


Altijd inclusief

Same Day Edit

Open de avond bijzonder en laat de gasten genieten van een filmcompilatie van jullie trouwdag.

€ 200

Speeches

Alle speeches volledig opgenomen en gemonteerd op film.



€ 250

Openingsdans

Jullie dans dynamisch gefilmd vanuit meerdere standpunten en gemonteerd tot één video.

€ 150

Lieve woorden van kersverse echtparen

Wat een fantastische ervaring om met Geert en Meg te werken voor onze trouwvideo en foto's! Vanaf het eerste contact wisten we dat we in goede handen waren. Ze zijn niet alleen ongelooflijk professioneel, maar ook hartverwarmend en meedenkend.

Op de dag zelf waren ze overal waar ze moesten zijn, zonder ooit opdringerig te zijn. Ze hebben de mooiste, meest intieme momenten vastgelegd, terwijl we vaak niet eens merkten dat ze er waren. Hun oog voor detail en de manier waarop ze emoties weten te vangen, is werkelijk uniek.

Het eindresultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. De video is prachtig gemonteerd en vertelt het verhaal van onze dag op een manier die we keer op keer willen herbeleven. De muziekkeuze, de vloeiende overgangen, en de manier waarop de hoogtepunten werden benadrukt—alles was perfect.

Geert en Meg hebben onze trouwdag perfect vastgelegd! De video's zijn prachtig, professioneel en vol emotie. Hun oog voor detail en het vermogen om de mooiste momenten te vangen, is uitzonderlijk. Ze waren onopvallend aanwezig, maar wisten precies wanneer ze erbij moesten zijn. Daarnaast was de communicatie vooraf helder en prettig. Het eindresultaat is een trouwfilm die we steeds weer willen terugkijken, omdat het al die speciale momenten opnieuw tot leven brengt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, creatieve en getalenteerde videograaf, raden we Geert en Meg van harte aan!

videograaf bruiloft gelderland

Na veel online te hebben gezocht, besloten we Geert en Meg te benaderen voor een kennismaking. Het gezellige gesprek voelde meteen goed en gelukkig waren ze beschikbaar op onze trouwdag. Op de grote dag was het ongelooflijk hoe natuurlijk het voelde om hen om ons heen te hebben; zelfs onze familie en vrienden merkten hoe soepel alles verliep. Toen we 's avonds de same day edit te zien kregen, waren we diep onder de indruk. Die nacht hebben we het filmpje nog vaak bekeken: het was echt magisch. We kunnen Geert en Meg van harte aanbevelen!

Vanaf het eerste moment dat we met Geert en Meg in contact kwamen, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Ze stelden ons meteen op ons gemak en begrepen precies wat we wilden voor onze trouwvideo. Op de dag zelf waren ze een rustige en onopvallende aanwezigheid, wat ons enorm hielp om ontspannen te blijven. Ze hebben zoveel prachtige momenten vastgelegd, waarvan sommige we zelf bijna zouden zijn vergeten. De uiteindelijke video is een prachtig en emotioneel document van onze dag, die we voor altijd zullen koesteren. Mocht je nog twijfelen om Meg en Geert je trouwfilm te laten maken, wij zeggen doen!

Let's get in touch!

Zijn jullie benieuwd naar onze beschikbaarheid op jullie trouwdatum, willen jullie een prijs op maat of willen jullie kennismaken?

Vul het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

Veelgestelde vragen

We raden aan om ons minimaal 6 tot 12 maanden van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen. Dit geeft ons de kans om goed voor te bereiden en jullie trouwdatum te reserveren.

Onze trouwfilms duren meestal tussen de 5 en 7 minuten voor de highlight-versie. Optioneel kunnen we ook een langere versie maken van bijvoorbeeld 20-30 minuten, afhankelijk van jullie wensen.

Na de bruiloft hebben we ongeveer 4 tot 8 weken nodig om de beelden te bewerken en aan jullie te leveren.

Binnen 1 week ontvangen jullie al previews van de film en foto’s. 

Absoluut! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en voorkeuren, zodat we weten welke momenten voor jullie het belangrijkst zijn.

Met ons videograaf en fotograaf bruiloft pakket zorgen we ervoor dat geen enkel moment verloren gaat en jullie met een glimlach terugkijken op een onvergetelijke dag.