Geertfilms is onderdeel van MarketingBus, ingeschreven in het handelsregister onder KVK nummer 75679817.

Plein 1944 nr 73
6511 JE Nijmegen
hello@geertfilms.nl

  1.  
  1. Toepasselijkheid
    1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten geleverd door geertfilms, hierna aangeduid als “het Bedrijf,” aan haar klanten.
  2. Verantwoordelijkheid
    1. Het Bedrijf zal al het redelijke doen om hoogwaardige videoproducties en foto’s te leveren volgens de overeengekomen specificaties. Het Bedrijf is echter niet verantwoordelijk voor enige verliezen, schade of ongemak veroorzaakt tijdens de opnamen, inclusief maar niet beperkt tot verlies van eigendommen, letsel aan personen of verlies van inkomsten.
  3. Beeldmateriaal
    1. Het Bedrijf bewaart het geproduceerde beeldmateriaal voor een periode van 7 dagen vanaf de leveringsdatum. Na deze periode kan het Bedrijf niet garanderen dat het beeldmateriaal beschikbaar zal zijn.
  4. Betaling
    1. Klanten zullen het verschuldigde bedrag zoals vermeld in de offerte en/of factuur van het Bedrijf binnen de overeengekomen betalingstermijn voldoen.
  5. Auteursrecht
    1. Alle rechten op het geproduceerde beeldmateriaal blijven bij het Bedrijf, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Klanten hebben het recht om het beeldmateriaal te gebruiken voor hun eigen persoonlijke of zakelijke doeleinden, maar mogen het niet verkopen of hergebruiken zonder schriftelijke toestemming van het Bedrijf.
    2. Het Bedrijf heeft het recht om het beeldmateriaal te gebruiken voor hun zakelijke doeleinden.
  6. Annulering
    1. In geval van annulering van een opdracht door de klant, kan het Bedrijf annuleringskosten in rekening brengen zoals gespecificeerd in de offerte.
  7. Geschillen
    1. Eventuele geschillen tussen de klant en het Bedrijf zullen in eerste instantie worden besproken en geprobeerd te worden opgelost door middel van onderhandeling en bemiddeling. Als dit niet lukt, zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.
  8. Toepasselijk recht en rechtsmacht
    1. Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van het land of de jurisdictie waarin geertfilms is gevestigd, zonder rekening te houden met conflicterende wetsbepalingen.

    2. In geval van een geschil tussen de klant en geertfilms met betrekking tot deze algemene voorwaarden of de verleende diensten, stemmen beide partijen ermee in om te trachten het geschil in eerste instantie op te lossen door middel van onderhandeling en bemiddeling.

    3. Als een geschil niet op deze manier kan worden opgelost, zullen de partijen zich onderwerpen aan de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechtbanken in het land of de jurisdictie waarin geertfilms is gevestigd.